Rådgivning


Adil advokatvagt er et tilbud om gratis og uforpligtende mundtlig rådgivning af en advokat med det formål at sikre, at alle borgere får en fair chance for at få en juridisk vurdering af deres problem, samt vejledning i hvordan de bedst muligt kommer videre med deres sag. Henvendelsen er helt anonym, og der bliver ikke skrevet noget ned eller lavet en egentlig sagsbehandling.

Din sag kan vedrører:
Strafferet, erstatningsret, tvangsfjernelser, familieret, generel erhvervsret, udlændingeret, retssager, arbejdsret eller andre retsområder.

Advokaterne hos Adil advokatvagt arbejder gratis og frivilligt, og du kan derfor kun forvente at modtage en kort vurdering af din sag.

Vurderingen kan hjælpe dig med at få afklaret spørgsmål, som eksempelvis:
Graden af dit problem og hvorvidt det er praktisk og kan betale sig at tage sagen videre i retssystemet, samt de økonomiske forhold i forbindelse med juridisk bistand på et advokatkontor og en eventuel retssag.

Da rådgivningen kun foregår i mundtlig form, kan du ikke få skrevet breve, dokumenter og ansøgninger, men vi vil vejlede dig i hvor du kan få det gjort, ligesom vi kan oplyse dig om reglerne for fri proces, offentlig retshjælp, retshjælpsforsikring, adgang til klagenævn og andre institutioner.

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Dit Tlf.nr.(skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked (skal udfyldes)

(CAPTCHA) Skriv captcha nedenfor: